• Értesítés - 2022.június 20.

          • ÉRTESÍTÉS – 2022.6.20.
             

            Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy az egyre erősödő felmelegedés miatt szerdától, június 22-től a tanítás az ötödik órával fejeződik be. Az iskolai klub működni fog a megszokott módon. Az órarend szerinti tanítás csütörtök délig tart, az év végi osztályozó pedagógiai tanácsülés csütörtök délután valósul meg. Pénteken, június 24-én a természetvédelmi nap keretén belül iskolánk diákjai ellátogatnak a dúgóci halastóhoz. Indulás reggel 8.00-kor az iskola elől, érkezés délben az iskola elé.  Kérjük sportos öltözékben jönni, megfelelő lábbelit felvenni, elegendő vizet és tízórait hozni. Ajánlatos hozni vagy otthon befújni magát mindenkinek szúnyog-  és kullancsriasztó szerrel. A napszúrás elkerülése érdekében kérjük megfelelő fejfedőt is felvenni – kendőt vagy sültös sapkát. Hétfőn, június 27-én évfolyamonként ellátogatunk a Jedlik Házba, ahol megtekintjük a Jedlik emlékszobát. A Károlyi Házban megtekintjük a kis technikai múzeum kiállítását, valamint a szomszédos múzeumot is megnézzük. Kedden és szerdán osztályfőnöki órák lesznek tartva, ezen a két napon kerül sor a tankönyvleadásra és az osztály rendbetételére. Kérjük a tankönyveket tisztán, kiradírozva és megragasztva leadni! Az esetleg elvesztett tankönyvek árát meg kell téríteni! Kérünk minden diákot, hogy az öltözőkulcsát legyen szíves kedden, június 28-án  leadni az osztályfőnökének! Ma kaptuk a tájékoztatást, hogy  a Magyar Kormány még nem hirdette meg az idén a Szülőföldön magyarul pályázatot. Ebből kifolyólag ebben a tanévben már biztos nem érkeznek adatlapok a szülőkhöz illetve az iskolákba, óvodákba.
            Kérjük, várják a további tájékoztatást türelemmel! Amint a pályázat kihirdetésre kerül, tájékoztatjuk Önöket! Június 29-én, szerdán valósul meg a két ballogó osztály ünnepi műsorának a főpróbája. A végzős diákok ballagása csütörtökön, június 30-án 9.00-kor kezdődik az iskola hátsó udvarán. Ezt követően kerül sor az ünnepélyes tanévzáróra és a 2021/2022-es tanév kiértékelésére! A diákok reggel 8.00-ra jönnek iskolába, az utolsó  osztályfőnöki órán átveszik a bizonyítványukat! Az utolsó napon az iskolai klub már nem fog üzemelni, ebéd után minden diák mehet haza, s megkezdődik számukra a nyári szünidő! Azok a szülők, akik igényeltek gyermekük számára a tanévkezdésre otthoni Ag tesztet, augusztus utolsó hetében vehetik át az iskola épületében, a dátumot még majd pontosítani fogjuk. A tesztek már megérkeztek az iskolába.

            Az idei évben is lehetőség nyílik diákjaink számára, hogy július 1-jétől 3-ig, péntektől-vasárnapig  ellátogassanak Mosonszolnokra, ahol gazdag programmal várják a résztvevőket! Kérjük a diákokat, hogy akit érdekel ez az ingyenes kirándulás, az legkésőbb csütörtökig jelezze az igazgatóságnak! A részletes program ismertetve lesz az érdeklődő diákokkal.

            Köszönjük szépen az egész éves együttműködést, kellemes nyarat mindenkinek!

          • Értesítés - 2022. május 17.

          • Értesítjük a szülőket, hogy az iskolánk alsó tagozatos diákjai 2022. május 26-án, 11:00 órai kezdettel részt vesznek a Mátyás sípja című előadáson, az érsekújvári főtéri kultúrházban.

             

          • Értesítés - 2022. május 17.

          • Minden gyermeket szeretettel várnak 2022. május 28-ánKomáromi Jókai Színházban megrendezésre kerülő Gyermeknapi forgatagra. Az előadásokon és programokon való részvétel ingyenes.

          • Értesítés - 2022. május 3.

          • A Jedlik Ányos Alapiskola vezetősége tudatja a szülőkkel és diákokkal, hogy 2022. május 5-én, csütörtökön a tanítás a 6.órával fejeződik be és az iskolai klub nem fog működni. Kérjük a napközis diákok szüleit, hogy az ebéd elfogyasztása után legyenek szívesek gyermeküket hazavinni. Délután 14. 00-től megkezdődik az iskola alsó szintjén levő helységek vegyszeres rovartalanítása. Szükség esetén a felső szint is fertőtlenítve lesz. Mivel vegyszeres úton valósul meg az épület fertőtlenítése, a művelet elvégzése után bizonyos előírásokat be kell tartanunk! Ezen okból kifolyólag az iskola vezetősége egyeztetve a fenntartóval, május 6-án, pénteken  igazgatói szabadnapot rendel el az egész iskolának! Az órarend szerinti  tanítás hétfőn, május 9-én folytatódik! Köszönjük a megértést!